Algemene Voorwaarden

Voorwaarden webshop

Brocante Onder de notenboom

Bestellen en betalen:

·       Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin staat het aankoopbedrag aangeven plus de verzendkosten. Ook het bankrekeningnummer voor de betaling staat hierin aangegeven.

·       Na de bevestigingsmail ontvangen wij het juiste totaalbedrag graag binnen 7 werkdagen op de ING bankrekening: NL17 INGB 0680 2743 91 op naam van EFC Houberg. Vermeld u hierbij de datum van uw bestelling. Indien wij geen overboeking hebben ontvangen binnen deze periode van 7 dagen wordt de bestelling geannuleerd.

·       Na ontvangst van uw betaling zal de levering van uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen plaatsvinden. U ontvangt een mail als het pakketje is verzonden.

Verzenden en ontvangen:

·       Onze brocante artikelen zullen sporen van gebruik vertonen. Indien deze afwijken van het normale zullen wij hiervan melding maken op de site en eventueel met  foto`s verduidelijken.

·       De bestelde artikelen worden zorgvuldig ingepakt en in correcte staat aangeleverd bij PostNL. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of het verloren gaan van de verzonden artikelen. Zie hiervoor de informatie bij PostNL.

·       Als het ontvangen artikel onverhoopt toch niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Hiervoor stuurt u ons een mailtje (graag met de reden van retour) waarna wij een retourbevestiging zullen terugsturen. Nadat het artikel bij ons in goede staat is binnengekomen storten wij het aankoopbedrag plus verzendkosten op uw rekening terug. Alle retour verzendkosten blijven hierbij voor uw eigen rekening.

·       De verzendkosten in Nederland zijn:    Pakketjes 0-10 kg (max. 100x50x50cm) € 6,95

            Voor verzenden naar het buitenland gelieve eerst even met ons contact op te nemen.

 

Ophalen of bezorgen:

 

·       Het is ook mogelijk de artikelen persoonlijk bij ons in de brocante schuur op te halen. Belt u hiervoor even van te voren om een tijdstip af te spreken. U kunt de artikelen dan ter plaatste contant bij ons afrekenen. Ons telefoonnummer: 06-23912516.

·       Heeft u graag dat wij het bestelde artikel bij u op locatie komen bezorgen dan rekenen we hiervoor € 0,60 per kilometer. Dit is mogelijk binnen een straal van 60 km.

 

Hartelijk bedankt voor uw bestelling en graag tot een volgende keer.

(01-2018)