TheeTuin


 

De theetuin is vanaf mei t/m september ieder eerste weekend van de maand geopend. De overige weekenden en weekdagen van het jaar is de tuin gesloten!

(Kijk voor de zekerheid ook altijd even op de pagina met Openingsdagen zodat u niet voor gesloten deur staat).

De standaard openingstijden in deze open tuin weekenden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. 

 

In de siertuin serveren we een kopje koffie of (Franse) thee met een vers gebakken stukje taart of cake. Uiteraard kunt ook kiezen voor een sapje, frisdrank of een alcohol vrij biertje.

 

 

 Uw bezoek aan de tuin.

In onze Theetuin is tijdens de open weekenden ruimte voor de `spontane binnenwaaiers` maar ook voor groepen tot max. 10 personen (hiervoor graag even reserveren). Een lekker kopje koffie of thee met een versgebakken stuk taart of cake smaakt extra lekker in deze sfeervolle entourage. Wij serveren tevens frisdrank, sap en Radler bier 0%.

 

Zoekt u een leuke plek voor een relaxte koffiestop tijdens het wandelen of fietsen of gewoon een rustig plekje om even bij te komen?

U bent van harte welkom in onze tuin.

Foto reportage

Onze romantische siertuin is een prachtige locatie voor uw bijzondere sfeerfoto`s. Informeer bij ons tijdig naar de mogelijkheden.


Blijf op de hoogte

Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van evenementen, onze taart van de maand, acties en bijzonderheden!


Heeft u interesse in onze TheeTuin of een Thé Complet? Heeft u vragen of wilt u reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij antwoorden u graag! U kunt hiervoor gebruik maken van onze contact pagina.

 

Deze mooie tegel met de fazant en de naam van onze TheeTuin Onder de Notenboom werd gemaakt door Lily's Tiles. Kijk op haar website voor meer mooie creaties en de bestelwijze! www.lilys-tiles.nl