TheeTuin


 

De theetuin is vanaf mei t/m oktober ieder eerste weekend van de maand (zaterdag en zondag) geopend. Ook tijdens feestdagen en speciale (dorps)evenementen zijn wij geopend. Check voor de zekerheid altijd even op de agenda pagina.

De standaard openingstijden in deze open weekenden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens speciale evenementen kunnen deze tijden en dagen afwijken, kijkt u hiervoor eveneens in onze agenda.

Mocht u als groep een gezellige en groene locatie zoeken voor een verjaardag, familiereünie of jubileum dan is onze tuin hiervoor uitstekend geschikt. U bent tevens van harte welkom om eerst eens zelf een kijkje te komen nemen.

Ook als u een bruiloft wilt vieren in onze tuin dan verzorgen we dat graag voor u. 

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@theetuinwolphaartsdijk.nl 

 


Voor een uitgebreide beschrijving van onze High Tea en de Baby Shower Tea kunt u terecht op onze speciale High Tea pagina.


Uw bezoek aan de tuin.

In onze Theetuin is ruimte voor de `spontane binnenwaaiers` maar ook voor grotere groepen tot ruim 40 personen (hiervoor graag even reserveren). Een lekker kopje koffie met een versgebakken stuk taart, cake of iets hartigs smaakt extra lekker in deze sfeervolle entourage.

Een grote tent kan dit deels overdekken en ook in onze schuur is ruimte voor bijvoorbeeld een overdekte High Tea bij minder mooi weer.

Zoekt u een leuke plek voor een relaxte tussenstop tijdens het wandelen of fietsen, een originele locatie voor een jubileumviering of gewoon om er even uit te zijn? U bent van harte welkom in onze tuin.

In onze theetuin serveren we heerlijke variaties Franse thee. Maar natuurlijk serveren we ook koffie, frisdrank, alcoholvrij bier en  sapjes. Al onze taarten worden gebakken volgens het eigen recept van onze bakster. Zij gebruikt hiervoor hoogwaardige ingrediënten. En natuurlijk worden er geen geur- kleur- en smaakstoffen aan toe gevoegd. Het wordt met liefde gebakken en dat proef je!

 

 

 


De Taart van de maand september 2020:  een verrukkelijke Tarte Tatin!


Trouwceremonie`s en Foto reportage

Onze romantische siertuin is een prachtige locatie voor uw trouwceremonie of bijzondere sfeerfoto`s. Informeer bij ons tijdig naar de mogelijkheden voor de zomer/najaar van 2020.


Blijf op de hoogte

Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van evenementen, onze taart van de maand, acties en bijzonderheden!


Heeft u interesse in onze TheeTuin of een High Tea? Heeft u vragen of wilt u reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij antwoorden u graag! U kunt hiervoor gebruik maken van onze contact pagina.

 

Deze mooie tegel met de fazant en de naam van onze TheeTuin Onder de Notenboom werd gemaakt door Lily's Tiles. Kijk op haar website voor meer mooie creaties en de bestelwijze! www.lilys-tiles.nl

U vindt ons o.a. terug op www.highteawereld.nl