Workshop `de Kunst van het thee zetten`

 

Graag ontvangen we in onze theetuin de gediplomeerd thee sommelier Annel Noom voor een interessante en gezellige Workshop `de Kunst van het Thee zetten`. Annel is naast sommelier ook eigenaresse van een koffie en thee specialiteiten winkel.

 

Tijdens de workshop gaat zij ons o.a. vertellen welke soorten thee er zijn en hoe je het lekkerste kopje thee klaar maakt. Ook proeven we excellente theesmaken en leren de basis van het geuren en smaken benoemen. De bijzondere Chinese theeceremonie wordt ook belicht.

 

De workshop wordt gehouden in de theetuin en duurt ongeveer 2.5 uur. De kosten zijn €23,50 inclusief alle proeverijen en lekkernijen. 

Wil je meer weten over ingeplande data of een workshop reserveren als bv. een personeelsuitje of voor een familiefeest neem dan vrijblijvend contact op.

 

Workshop Basis Interieur en Moodboard maken

 

In deze workshop, gegeven door interieurstyliste Edith Houberg, start je met de basisprincipes van kleurgebruik en natuurlijk licht in je interieur. Met deze kennis ga je vervolgens aan de slag tijdens het creëren van jouw eigen moodboard. In dit sfeerbeeld geef je duidelijk weer wat jouw favoriete kleuren, materialen en meubelstijl zijn. Plakken en knippen met echte kleurstalen, materialen en foto`s uit tijdschriften. Gezellig en leuk om te doen!

 

Tijdens de pauze serveren we een lekker kopje koffie of thee met een stukje taart. Na afloop van de workshop heb je zo een handige leidraad die ideaal is als je binnenkort je interieur wil veranderen of als je gaat verhuizen. (Workshop als groep te reserveren, mogelijk vanaf 6 pers.)

Prijs: € 23,50 incl. alle materialen en koffie/thee met taart: Op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte.