NIEUW in 2019: Workshop `de Kunst van het thee zetten`

 

In  2019 ontvangen we in onze theetuin gediplomeerd thee sommelier Annel Noom voor een interessante en gezellige Workshop `de Kunst van het Thee zetten`. Annel is naast sommelier ook eigenaresse van een koffie en thee specialiteiten winkel.

 

Tijdens de workshop gaat zij ons o.a. vertellen welke soorten thee er zijn en hoe je het lekkerste kopje thee klaar maakt. Ook proeven we excellente theesmaken en leren de basis van het geuren en smaken benoemen. De bijzondere Chinese theeceremonie wordt ook belicht.

 

De workshop wordt gehouden in de theetuin en duurt ongeveer 2.5 uur. De kosten zijn €21,50 inclusief alle proeverijen en lekkernijen. 

Wil je meer weten over ingeplande data of een workshop reserveren als bv. een personeelsuitje of voor een familiefeest neem dan vrijblijvend contact op.

 

Workshop Herfststuk maken

 

Op woensdag 3 en woensdag 10 oktober 2018 organiseert Onder de notenboom de leuke Workshop `Herfststuk maken`.

Door het enthousiasme en de enorme vakkennis van Lydia Vermerris van `t Blommetje uit Kapelle begeleidt zij alle deelnemers naar een mooi, eigen gemaakt stuk. Dit mag iedere cursist aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis nemen.

 

 

Bij de cursusprijs van € 31,50 zijn inbegrepen: alle bloemmaterialen en decoratie, 2x thee of koffie naar keuze met daarbij een lekker stukje taart.

Er is een maximum van 25 deelnemers per avond dus schrijf je snel in. Aanmelden kan via een mailtje naar: edith.noord@gmail.com. Na ontvangst sturen we je een berichtje terug met de betaalinstructies en aanvullende informatie.

Deze workshops zijn ook in overleg op andere dagen mogelijk en hierdoor een leuk idee voor een personeelsavond, vriendinnenuitje of familiegelegenheid.

De locatie van de workshop is lunchroom de Molen (Molendijk 8) in Wolphaartsdijk. Graag tot ziens!

(PS; de afbeelding is vergelijkbaar met het te maken stuk, de schaal zal variëren en de diameter van het stuk is ongeveer 35 cm)

 

 

 

 

Workshop Interieur en Moodboard maken

 

Na de enthousiaste reacties van de deelnemers in het afgelopen jaar bieden we ook in 2019 de workshop Interieur en Moodboard maken aan. Leuk als personeelsuitje of vriendinnenmiddag!

 

In deze workshop, gegeven door theetuin eigenaresse en tevens interieurstyliste Edith Houberg, start je met de basisprincipes van kleurgebruik en licht in je interieur. Met deze kennis ga je vervolgens aan de slag tijdens het creëren van jouw eigen moodboard. In dit sfeerbeeld geef je duidelijk weer wat jouw favoriete kleuren, materialen en meubelstijl zijn.

 

Tijdens de pauze serveren we een lekker kopje koffie of thee met een stukje taart. Na afloop van de workshop heb je zo een handige leidraad die ideaal is als je binnenkort je interieur wil veranderen of als je gaat verhuizen. (Workshop mogelijk vanaf 4 pers.)

Prijs: incl. alle materialen en koffie/thee met taart € 32,50