High Tea`s 2021

Een gezellig samenzijn met familie, collega`s of vriendinnen wordt extra fijn onder het genot van een heuse Engelse High Tea.

Hartige sandwiches en quiches, heerlijke scones met clotted cream,  zoete lekkernijen….. Om te smullen zo lekker!

 

Reserveringen kunnen in overleg met ons plaatsvinden in de speciale weekenden wanneer ook de tuin geopend is (zie de datums in het overzicht). We ontvangen de reservering graag ten minste 5 werkdagen van te voren. De High Tea in onze theetuin is mogelijk vanaf minimaal 4 personen tot aan 10 personen. 

 

U kunt uw High Tea reserveringen aan ons doorgeven per mail: info@theetuinwolphaartsdijk.nl of telefonisch 06-23912516.

 

 

De Classic High Tea bestaat uit*

Wrap met kip

Mini quiche

Pizzabonbons

Stoofvlees in bladerdeeg

Hartige sandwiches

Scones met clotted cream 

Brownies

Fudge

Abrikozenslofje

Citroen carré

Yoghurt mousse

 

Franse thee en koffie

 

€ 19,95 (duur +/- 2 uur)

* Wijzigingen voorbehouden


 

 

25 maart 2018:

Maisie Debecker-Roeselare (B)

"Het was gewoon zalig. Echt vriendelijke mensen die een heerlijke High Tea presenteerde in hun schuur in de tuin. Een aanrader"


Cadeaubonnen High Tea

Bent u op zoek naar een originele verrassing voor een verjaardag, jubileum of voor zomaar? Dan is onze High Tea cadeaubon (in de theetuin) gegarandeerd een succes! Voor slechts € 19,95 p/p geeft u een fijne herinnering en gezelligheid cadeau.

De cadeaubon is in te wisselen voor de Classic High Tea en kunt u ter plekke bij ons in de theetuin aankopen. Ook sturen we in overleg de bon naar u toe. Mail ons dan even via de contact pagina.

 


reserveringen en contact

U kunt het onderstaande formulier gebruiken voor (vragen over) reserveringen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.