Thé Complet 2021

Een gezellig samenzijn met familie, collega`s of vriendinnen wordt extra fijn onder het genot van een goed verzorgde Thé Complet.

Hartige sandwiches en quiches, zoete lekkernijen….. Om te smullen zo lekker!

 

De prijs van onze Thé Complet is € 15,95 pp en deze duurt 1 tot 1.5 uur.

 

Reserveringen kunnen in overleg met ons plaatsvinden in de weekenden en tijdens feestdagen wanneer ook de tuin geopend is (zie de datums in het openingsoverzicht).

We ontvangen de reservering graag ten minste 5 werkdagen van te voren.

De Thé Complet in onze theetuin is mogelijk vanaf minimaal 4 personen tot aan maximaal 10 personen. 

 

U kunt uw Thé Complet reserveringen bij ons aanvragen per mail: info@theetuinwolphaartsdijk.nl of telefonisch 06-23912516. Cadeaubonnen Thé Complet

Bent u op zoek naar een originele verrassing voor een verjaardag, jubileum of voor zomaar? Dan is onze Thé Complet cadeaubon (in de theetuin) gegarandeerd een succes! Voor slechts € 15,95 p/p geeft u een fijne herinnering en gezelligheid cadeau.

De cadeaubon is in te wisselen voor een Thé Complet voor 1 persoon en kunt u ter plekke bij ons in de theetuin aankopen. Ook sturen we in overleg de bon naar u toe. Mail ons dan even via de contact pagina.

 

reserveringen en contact

U kunt het onderstaande formulier gebruiken voor (vragen over) reserveringen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.